Login
Inloggen
 

Uitnodiging VrijMiBO 13 mei 2016, 16:00 uur

21 april 2016

Afgelopen drie jaar hebben wij geweldig genoten van de aanwezigheid van Ondernemers en inwoners van De Ronde Venen. De afgelopen 2 jaar hadden we mooi weer dus laten we hopen dat de datum geen invloed heeft op het weer. Mocht dit wel zo zijn maken we er uiteraard binnen een gezellig feestje van.

Op Vrijdag 13 mei gaat het weer gebeuren, de poorten van Vinkefest openen zich voor de vierde keer. Op het Kermis terrein, aan de Demmerik 1, is het terras van Vinkefest vanaf 16:00 uur weer het toneel voor de grootste Vrijdag Middag Borrel (VrijMiBo) van De Ronde Venen.

Deze middag zal muzikaal omlijst worden door Quincy Smolders, Mark Fledderman en Dave Miller. De VrijMiBo is een initiatief van de organisatie van Vinkefest en wordt gesteund door de Ondernemers Vereniging Vinkeveen (OVV). Een ieder is welkom tijdens de VrijMiBo en wij nodigen het bedrijfsleven van Vinkeveen in het bijzonder uit om een kijkje te komen nemen en het glas te heffen op een bruisend Vinkeveen.

Voorafgaand aan de VrijMibo zijn onze vrienden van de Steupels vanaf 14:00 uur al aanwezig voor de Steupel middag Matinee . De muziek zal vanaf 16:00 uur nog wat rustiger zijn om al snel op te bouwen naar een mooi feestje. Netwerken en gezelligheid zijn hier de sleutelwoorden!

De VrijMiBo heeft alle ingrediënten voor de aftrap van een geweldig Pinksterweekend; een terras van ruim 300m2, kermis, hopelijk een zonnetje, gezellige buitenbar en live muziek. Zorg dat u deze Vrijdag vrij hebt of rond 16:00 uur op het terras bent. Kom op de fiets, dan is een parkeerplaats gegarandeerd. Om 21:00 uur zal er plaats gemaakt worden voor het avondprogramma; Veensation. Tijdens Veensation zullen verschillende DJ’s de tent weer op zijn kop zetten.

Spoedig treft u deze uitnodiging ook op de deurmat. Hierin bijgesloten 2 consumptie-munten. De eerste consumptie aangeboden van de OVV en de tweede van Vinkefest.

Graag tot vrijdag de 13e Mei!

Met bruisende groet,

Patrick & William v/d Meer, Ronald Kruyt & Angela van Kooten
Organisatie Vinkefest.

Naar het overzicht